Google Wallet, primul pas spre transformarea telefonului În portofel electronic

Autor:  | Publicat în:  Google 1.397 ori
<b>Google Wallet, primul pas spre transformarea telefonului În portofel electronic</b>Cu câteva ore în urma Google a realizat o demonstrație a serviciului sau de plăți mobile, în parteneriat cu Citi, MasterCard, First Data și operatorul Sprint. Google Wallet este o aplicație care transforma telefonul în portofel electronic. &nbsp;...

Cu câteva ore în urma Google a realizat o demonstrație a serviciului sau de plăți mobile, în parteneriat cu Citi, MasterCard, First Data și operatorul Sprint. Google Wallet este o aplicație care transforma telefonul în portofel electronic.

Tehnologia se bazează pe sistemul de comunicare NFC (Near Field Communication), iar Wallet este deocamdată în faza de testare și va fi lansat în curând. Cu ajutorul noii aplicații, cumpărăturile se vor realiza mai ușor și firmele vor avea doar de câștigat. în plus, astfel se vor putea realiza programe de fidelizare, acorda noi reduceri și se va putea targeta mai bine publicul.

Google Wallet va putea memora mai multe carduri de credit, oferte speciale, carduri de loialitate și cupoane de cadouri, toate într-un sistem simplist. De îndată ce veți trece telefonul deasupra unui device special se vor aplica punctele de loialitate, vor intra în vigoare ofertele speciale și veți avea doar de castigat.

Inițial Wallet va oferi suport pentru cărți MasterCard și un card special Google Prepaid, care pot fi alimentate cu majoritatea cardurilor de pe piață. Să vedem dacă lucrurile vor sta la fel de bine în practică precum stau în teorie. Mai multe detalii aflați de aici.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×