Google Wallet, primul pas spre transformarea telefonului În portofel electronic

Autor:  | Publicat în:  Google 1.391 ori
<b>Google Wallet, primul pas spre transformarea telefonului În portofel electronic</b>Cu câteva ore în urma Google a realizat o demonstrație a serviciului sau de plăți mobile, în parteneriat cu Citi, MasterCard, First Data și operatorul Sprint. Google Wallet este o aplicație care transforma telefonul în portofel electronic. &nbsp;...

Cu câteva ore în urma Google a realizat o demonstrație a serviciului sau de plăți mobile, în parteneriat cu Citi, MasterCard, First Data și operatorul Sprint. Google Wallet este o aplicație care transforma telefonul în portofel electronic.

Tehnologia se bazează pe sistemul de comunicare NFC (Near Field Communication), iar Wallet este deocamdată în faza de testare și va fi lansat în curând. Cu ajutorul noii aplicații, cumpărăturile se vor realiza mai ușor și firmele vor avea doar de câștigat. în plus, astfel se vor putea realiza programe de fidelizare, acorda noi reduceri și se va putea targeta mai bine publicul.

Google Wallet va putea memora mai multe carduri de credit, oferte speciale, carduri de loialitate și cupoane de cadouri, toate într-un sistem simplist. De îndată ce veți trece telefonul deasupra unui device special se vor aplica punctele de loialitate, vor intra în vigoare ofertele speciale și veți avea doar de castigat.

Inițial Wallet va oferi suport pentru cărți MasterCard și un card special Google Prepaid, care pot fi alimentate cu majoritatea cardurilor de pe piață. Să vedem dacă lucrurile vor sta la fel de bine în practică precum stau în teorie. Mai multe detalii aflați de aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×