HTC Sensation la preț de 600 de euro la liber În Europa! România, gata de lansare?

2.811 ori
<b>HTC Sensation la preț de 600 de euro la liber În Europa! România, gata de lansare?</b>în vreme ce Samsung Galaxy S II face turul retailerilor și operatorilor din România, cu oferte care mai de care mai atractive, rivalul cel mai important al acestui model dual core își face intrarea în Europa. Este vorba despre HTC Sensation, care a...

în vreme ce Samsung Galaxy S II face turul retailerilor și operatorilor din România, cu oferte care mai de care mai atractive, rivalul cel mai important al acestui model dual core își face intrarea în Europa. Este vorba despre HTC Sensation, care a început să pătrundă în tot mai multe țări europene la prețul de 600 de euro la liber.

Prețul se aplică în cazul vânzării pe Amazon, cel puțin în Germania și trebuie menționat că telefonul este disponibil în acest moment și prin operatori, cu abonament. Astfel, în Marea Britanie Vodafone UK vinde smartphone-ul dual core, în vreme ce în Franța SFR se ocupă de distribuția sa, iar în Coreea de Sud sarcina revine celor de la SK Telecom.

Pret HTC Sensation

De remarcat faptul că o variantă la liber a telefonului nu este prezenta încă oficial în magazine, iar oferta Amazon cu 600 de euro nu are și o dată de lansare asociată. Același preț apare la retailerul Media World în Italia, de asemenea fără o dată de lansare. în Marea Britanie Clove listează telefonul cu un preț de aproximativ 575 de euro și permite precomenzi chiar acum, cu livrarea programată pentru 27 iunie.

Pret HTC Sensation

Pe când și la noi cu oferte atractive, eventual unele care să amenințe pe Galaxy S II?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×