Funcția GPU Turbo ajunge și pe telefoanele Huawei P20 Pro din România; Update-ul se distribuie acum!

2.511 ori
<b>Funcția GPU Turbo ajunge și pe telefoanele Huawei P20 Pro din România; Update-ul se distribuie acum!</b>Din această lună iată că smartphone-ul Huawei P20 Pro începe să primească și actualizarea care îi aduce tehnologia sau mai bine zis funcția GPU Turbo. Pentru a vedea cât de mare este diferența la nivel de performanță vă prezentăm astăzi un

După cum probabil vă amintiți, în primele zile ale verii cei de la Huawei anunțau lansarea soluției GPU Turbo, o tehnologie sau mai bine zis funcție prin care utilizatorii se puteau bucura de o performanță sporită în materie de gaming. Au urmat și lansări de telefoane cu această funcție preinstalată din fabrică, un exemplu fiind Honor 10 GT, dar și un program de actualizări software care îl include și pe Huawei P20 Pro.

Huawei P20 Pro

Din această săptămână telefonul flagship al celor de la Huawei în momentul de față se bucură de GPU Turbo și pe plan local după cum ne informează chiar cititorul nostru Codruț Grigoraș căruia îi mulțumim pe această cale. Aflăm că pachetul de actualizare este unul destul de generos ca mărime și anume 670 MB și că update-ul îmbunătățește eficiența procesării grafice, modalitate prin care ne putem bucura de o experiență mai plăcută în jocuri.

Huawei P20 Pro

Este recomandată activarea funcției Accelerare Jocuri în secțiunea - Suită de jocuri și aflați că cel puțin pe hârtie această tehnologie numită GPU Turbo îmbunătățește procesarea grafică și eficiența sa cu până la 60%, reducând și consumul cu 30%. Vedeți mai sus și un screenshot cu scorul din AnTuTu 7 obținut de cititorul nostru cu al său P20 Pro actualizat și remarcați pe această cale că rezultatele sunt similare cu cele de dinaintea sosirii lui GPU Turbo.

Asta se întâmplă pentru că boost-ul de performanță va fi remarcat doar la rularea de jocuri video pe telefon și nu și în celelalte aplicații precum este cazul lui AnTuTu în situația de față. Așteptăm mai jos impresii legate de GPU Turbo pe Huawei P20 Pro și aflați că cel mai bun preț din acest moment pentru flagship-ul Huawei este de 3.472 lei pe QuickMobile folosind codul QUICK202.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×