Soluția Huawei GPU Turbo va ajunge și pe telefoane mai vechi; Iată lista de modele compatibile

3.195 ori
<b>Soluția Huawei GPU Turbo va ajunge și pe telefoane mai vechi; Iată lista de modele compatibile</b>Cu aproximativ două săptămâni în urmă cei de la Huawei au anunțat lansarea soluției GPU Turbo, aceasta fiind o aplicație prin care producătorul chinez oferă un boost la nivel de performanță grafică în materie de gaming pe anumite device-uri

Aflam în urmă cu doar o săptămână și despre lansarea soluției GPU Turbo prin care Huawei promite o creștere a performanțelor grafice în materie de gaming pe telefon, soluție care urmează a fi distribuită către terminalele compatibile în perioada următoare. La doar câteva zile ni se prezenta și o listă a primelor smartphone-uri ce se vor bucura de această aplicație, iar acum descoperim că noi modele au fost adăugate.

Vestea cea bună este că soluția va ajunge și pe terminalele mai vechi precum Huawei P10 după cum puteți vedea în lista de mai jos care conține și luna în care va începe distribuirea. Ce trebuie știut este că acest feature va sosi prin intermediul unei actualizări software, fără a fi nevoie de un hardware adițional.

  • Sfârșitul lunii iunie: Mate 10, Mate 10 Pro, Honor View 10
  • Iulie: P20, P20 Pro, Mate RS Porsche Design, Nova 2S, Honor 10, MediaPad M5
  • August: Nova 3e, Enjoy 8 Plus, Enjoy 7s, Mate 10 Lite, Honor 9 lite, Honor 7x
  • Septembrie: Seria Mate 9
  • Octombrie: P10, P10 Plus, P10 Lite, Honor 9, Honor 8 pro
  • Noiembrie: Alte telefoane 

Aparent, acest GPU Turbo este un mod boost pentru nucleele Mali prin care performanța grafică creștere cu 60%, în vreme ce consumul de energie este redus cu 30%. Cifrele dezvăluie aici sunt destul de mari și așteptăm să vedem un test detaliat între un telefon care are modul activat și unul nu, pentru a ne convinge dacă lucrurile chiar se schimbă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×