Huawei Mate 10 Pro primește funcția GPU Turbo prin intermediul unui update ce se distribuie și în România

3.499 ori
<b>Huawei Mate 10 Pro primește funcția GPU Turbo prin intermediul unui update ce se distribuie și în România </b>Descoperim la început de săptămână prin intermediul unui pont primit din partea unui cititor faptul că Huawei Mate 10 Pro a primit de curând o actualizare pe plan local care pe lângă îmbunătățiri generale aduce și tehnologia GPU Turbo

Fix în urmă cu doar o săptămână vă informam despre faptul că smartphone-ul Huawei P20 Pro a primit o actualizare software nouă ce a adus la pachet și tehnologia GPU Turbo, update livrat pe plan local. Acum descoperim că și telefonul Mate 10 Pro beneficiază de același tratament, funcția ce îmbunătățește experiența de gaming fiind livrată și către utilizatorii români după cum ne informează un cititor.

Huawei Mate 10 Pro

După cum bine știți, rolul acestei tehnologii este acela de a îmbunătăți performanțele în cadrul sesiunilor de gaming, pe hârtie cel puțin fiind promisă o creștere a eficienței de procesare grafică cu până la 60% și o reducere a consumului de energie cu 30%. Update-ul de față are 550 MB și aflăm că se include alături și patch-ul de securitate din luna iulie 2018.

Printre alte noutăți aduse de actualizare avem optimizări pentru rețeaua de date mobile, a conexiunilor Bluetooth, dar și a galeriei. Se rezolvă un bug întâlnit în cadrul Play Music, iar de acum înainte utilizatorii au posibilitatea de a înregistra video ecranul, funcție utilă pentru cei care doresc să își încarce gameplay-urile pe YouTube.

Cei interesați de telefon găsesc recenzia detaliată chiar aici, în vreme ce prețurile actualizate pot fi consultate din cadrul articolului dedicat Preț și Disponibilitate!

Mulțumim pentru pont lui Silviu Dogaroiu!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×