Gresso lansează noi telefoane de lux cu Android la bord, suflate cu aur alb și cu prețuri de la 2500 de dolari În sus

Autor:  | Publicat în:  Gresso 979 ori
<b>Gresso lansează noi telefoane de lux cu Android la bord, suflate cu aur alb și cu prețuri de la 2500 de dolari În sus</b>Pe lângă Vertu, mai există și brandul de lux Gresso, care produce terminale mobile pentru cei cu dare de mână. Gresso a lansat colecția Radical Black, care include câteva noi smartphone-uri Android. &nbsp; Ele au prețuri ce pornesc de la 2500 de...

Pe lângă Vertu, mai există și brandul de lux Gresso, care produce terminale mobile pentru cei cu dare de mână. Gresso a lansat colecția Radical Black, care include câteva noi smartphone-uri Android.

Ele au prețuri ce pornesc de la 2500 de dolari și au parte de carcase acoperite cu aur alb, aur galben și titaniu. Gresso Radical Black R1, Radical Black R2 și R3 sunt modele cu ecrane qHD de 4.5 inch, două sloturi SIM la bord și cu Android 4.1.2 drept OS. Toate 3 handseturile încorporează procesoare quad core de 1.2 GHz, camere de 8 MP și 36 GB memorie internă. Singura diferență între ele o reprezintă materialele folosite pentru carcasă.

Gresso Radical Black

Astfel, Gresso Radical Black R1 este fabricat din titaniu și are protecție PVD. El e asamblat manual, e limitat la 100 de bucăți și costă 2500 de dolari. R2 costă 3000 de dolari și vine cu carcasa din titaniu, logo Gresso din aur galben de 18 carate, dar și protecție PVD. R3 costă 3000 de dolari și are că diferența față de R2 doar logo-ul din aur alb în loc de aur galben.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×