Guvernele din vest preferă terminalele Android și Windows Phone În defavoarea lui iPhone și BlackBerry

691 ori
<b>Guvernele din vest preferă terminalele Android și Windows Phone În defavoarea lui iPhone și BlackBerry</b>Multă vreme BlackBerry-urile au fost percepute drept telefoanele oficialilor de stat și ale guvernanților de la Bruxelles, dar acum percepția se schimbă. Se pare că oficialii guvernelor din Vest au trecut la Android și Windows Phone. &nbsp; &nbsp;...

Multă vreme BlackBerry-urile au fost percepute drept telefoanele oficialilor de stat și ale guvernanților de la Bruxelles, dar acum percepția se schimbă. Se pare că oficialii guvernelor din Vest au trecut la Android și Windows Phone.

iPhone și BlackBerry au început să scadă în popularitate în aceste cercuri sus puse. Un studiu realizat de IDC arată că 75% dintre repondenti au declarat că folosesc altceva decât BlackBerry sau iPhone. 60% dintre cei care au răspuns la întrebări au afirmat că agențiile guvernamentale sunt gata să investească în software mobil în următorii ani, deci dezvoltatorii pot face bani frumoși din aplicații.

Cifrele centralizate ale studiului sunt grupate după țară, nivelul de guvernare, planurile de investiții și altele. știam că Barack Obama era destul de atașat de BlackBerry-ul sau, dar la un moment dat a trebuit să îl înlocuiască. Securitatea e cea mai mare problemă a acestor telefoane mobile și deși BlackBerry are o reputație bună aici, soluțiile Android și Windows Phone devin tot mai bune.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×