Samsung Galaxy S5 Active scăpa pe web prin intermediul unor documente FCC, benchmarkuri

895 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Active scăpa pe web prin intermediul unor documente FCC, benchmarkuri</b>Samsung Galaxy S5 va mai avea o variantă derivată, în afară S5 Prime, S5 Mini și K Zoom. E vorba despre Galaxy S5 Active, care e subiect de scăpare astăzi, via FCC și benchmarkuri. Se pare că noul venit va păstra o parte din specificațiile lui...

Samsung Galaxy S5 va mai avea o variantă derivată, în afară S5 Prime, S5 Mini și K Zoom. E vorba despre Galaxy S5 Active, care e subiect de scăpare astăzi, via FCC și benchmarkuri. Se pare că noul venit va păstra o parte din specificațiile lui S5.

Va fi interesant de văzut cu ce iese în evidență acest model, mai ales că și S5 e rezistent la apă și praf, deci la acest capitol nu ne poate impresiona prea mult. Galaxy S5 Active va veni cu certificare IP68, care îi permite să stea sub apă ceva mai mult timp. Dacă ne luăm după benchmarkul AnTuTu, acest model va rula Android 4.4.2, va avea un procesor Snapdragon 801 ca și S5, ecran Full HD și camera de 16 MP, plus 2 GB RAM.

Samsung Galaxy S5 Active benchmark

Vom primi și o cameră frontală de 2.1 MP și 16 GB memorie internă și mă întreb dacă nu cumva S5 Active va fi și rezistent la șocuri, aspect care l-ar scoate cu adevărat în evidență fața de rivali... Rămâne să aflăm asta de îndată ce Samsung decide să lanseze acest model, cel devreme la vară, cel târziu la IFA în septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×