Guvernul din Rusia Înlocuiește tabletele iPad cu modele Samsung, de teama spionajului

925 ori
<b>Guvernul din Rusia Înlocuiește tabletele iPad cu modele Samsung, de teama spionajului</b>E clar faptul că asistăm la un război rece în acest moment, între Rusia și SUA, iar cea mai nouă victimă a sa este... iPad-ul. Aparent oficialii guvernului din Rusia ar fi renunțat la tabletele Apple în favoarea unor modele Samsung, de teamă...

E clar faptul că asistăm la un război rece în acest moment, între Rusia și SUA, iar cea mai nouă victimă a sa este... iPad-ul. Aparent oficialii guvernului din Rusia ar fi renunțat la tabletele Apple în favoarea unor modele Samsung, de teamă spionajului.

Jurnaliștii participanți la o întrunire a cabinetului rus au remarcat că oficialii nu foloseau iPadurile obișnuite, ci tablete Samsung. Inițial s-a crezut că e vorba de boicotarea produselor americane, ca răspuns la sancțiunile impuse de Obama și ai lui. De fapt guvernul rus vrea mai multă protecție contra spionajului și au găsit la Samsung ceea ce căutau.

Nu sunt sigur dacă Knox e în spatele protecției pe aceste terminale, sau dacă e folosită vreo soluție specială. Se pare că americanii ar fi crescut numărul de interceptări în ultima vreme și iPadurile erau vulnerabile la acest capitol. Pe lângă Samsung și o serie de companii din China au fost contractate pentru a oferi tablete pentru guvern.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×