Browser-ul Google Chrome ar putea ajunge În curând și pe Windows Phone

647 ori
<b>Browser-ul Google Chrome ar putea ajunge În curând și pe Windows Phone</b>Una dintre cele mai utilizate soluții la capitolul de browsing mobil este Google Chrome, aplicație ce este deja prezentă pe platformele Android și iOS, dar care lipsește cu desăvârșire de pe terminalele Windows Phone. Cu toate acestea, lucrurile...

Una dintre cele mai utilizate soluții la capitolul de browsing mobil este Google Chrome, aplicație ce este deja prezentă pe platformele Android și iOS, dar care lipsește cu desăvârșire de pe terminalele Windows Phone. Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea schimba în bine în curând.

Un inginer pe partea de software a celor de la Google, și anume Carlos Pizano, a deschis un topic cu privire la portarea browser-ului Chrome pentru platforma Windows Phone, prin care se caută un dezvoltator care să lucreze la acest proiect.

Rămâne de văzut dacă acest proiect va demara curând, sau va mai dura ceva timp până se vor pune lucrurile în mișcare. Așteptăm noi detalii în următoarele săptămâni, moment în care ne apropiem de conferința Microsoft Build 2014 în care va fi prezentat noul sistem de operare Windows Phone 8.1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×