Aplicația mobilPay Master Card Mobile permite acum serviciul de plăți online și pentru posesorii de carduri Maestro

907 ori
<b>Aplicația mobilPay Master Card Mobile permite acum serviciul de plăți online și pentru posesorii de carduri Maestro</b>în cursul acestei zile, cel mai mare procesator de plăți mobile din România, și anume NETOPIA mobilPay a anunțat faptul că serviciul de plăți online prin intermediul aplicației mobilPay Master Card Mobile este disponibil de acum și pentru...

în cursul acestei zile, cel mai mare procesator de plăți mobile din România, și anume NETOPIA mobilPay a anunțat faptul că serviciul de plăți online prin intermediul aplicației mobilPay Master Card Mobile este disponibil de acum și pentru posesorii de carduri Maestro.

Astfel, posesorii de carduri Maestro vor puteea plăti prin intemediul aplicației de pe smartphone-uri și tablete facturile sau cumpărăturile realizate online. Aplicația mobilPay Master Card Mobile este disponibilă atât pentru platforma Android, cât și pentru platforma iOS.

Antonio Eram, CEO-ul și fondatorul NETOPIA mobilPay a declarat:La un an de la lansarea mobilPay MasterCard Mobile, plățile prin aplicație s-au dublat la fiecare 3 luni. Este cel mai bun moment să oferim și mai multor consumatori avantajul de a-și schimba portofelul cu telefonul. Practic, majoritatea utilizatorilor care folosesc carduri Maestro ca principal instrument de plată îl pot înregistra în wallet și au acces imediat la toate beneficiile oferite de aplicație.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×