Hackerul iPhone a descoperit un bug care blocheaza telefonul

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.215 ori
<b>Hackerul iPhone a descoperit un bug care blocheaza telefonul</b>iPhone ramane in continuare tinta hackerilor si a softurilor malware, astfel ca utilizatorii sai ar face bine sa verifice de doua ori inainte sa intre pe o pagina web sau sa deschida continuturi media. Cel mai nou bug de securitate vine de la un hacker...

iPhone ramane in continuare tinta hackerilor si a softurilor malware, astfel ca utilizatorii sai ar face bine sa verifice de doua ori inainte sa intre pe o pagina web sau sa deschida continuturi media. Cel mai nou bug de securitate vine de la un hacker care a creat jailbreakul ZiPhone.

Iata ca norocosul hacker, Piergiorgio Zambrini si-a transformat pasiunea intr-o slujba la Apple si a descoperit un bug al functiei audio de pe iPhone si iPod Touch. Acesta face ca terminalele sa se inchida in mod brusc si inexplicabil. Hackerul a descoperit ca un fisier video, codat astfel incat sa exploateze bugul audio poate inchide iPhone-ul de indata ce apasati "play".

Apple a promis ca va rezolva problema printr-un patch introdus in OS-ul iPhone 2.2, dar pana atunci putem doar sa ne ferim de continuturi media suspicioase. Cata vreme hackerii ajung sa lucreze la Apple putem fi siguri ca vom fi la curent cu toate evolutiile exploiturilor, cu toate ca firma lui Steve Jobs este cunoscuta pentru greutatea cu care lanseaza update-uri necesare utilizatorilor.

Sursa: Intomobile.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×