Google Android deblocat si apoi imediat remediat de patchul RC30

Autor:  | Publicat în:  Google 1.170 ori
<b>Google Android deblocat si apoi imediat remediat de patchul RC30</b>T-Mobile G1, sau primul telefon Google Android tocmai a fost deblocat, fiind supus unui proces de jailbreak, cel care "elibereaza" softurile sale de "constrangeri", permitand utilizatorului sa instaleze orice aplicatie doreste pe acel terminal. Nici nu...

T-Mobile G1, sau primul telefon Google Android tocmai a fost deblocat, fiind supus unui proces de jailbreak, cel care "elibereaza" softurile sale de "constrangeri", permitand utilizatorului sa instaleze orice aplicatie doreste pe acel terminal. Nici nu aflasem bine de acest jailbreak, ca iata ca Google deja a lansat un patch pentru el.

Cine altii decat genialii de la XDA Developers au gasit metoda de jailbreak, dar munca lor pare a fi anulata de update-ul RC30, pus la dispozitie de catre Google. In vreme ce RC29 a provocat confuzie in randul posesorilor de telefoane Google, fiind lansat inaintea lui RC28 si parand a nu aduce vreo imbunatatire, RC30 este in mod clar creat drept un patch al procesului de jailbreak.

Nu avem vesti si despre restul imbunatatirilor pe care le aduce acest upgrade software, dar specialistii afirma ca este vorba despre o lansare in graba, facuta special pentru a remedia jailbreak-ul. Va incepe, ca si in cazul lui iPhone, o cursa intre developerii/hackerii care deblocheaza terminalul G1 si developerii Google care blocheaza handsetul la loc printr-un patch?

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×