Haier Sterling – telefonul oglinda, este pe cale de a fi lansat

2.180 ori
<b>Haier Sterling – telefonul oglinda, este pe cale de a fi lansat</b>Haier pregateste inca un telefon de dimensiuni reduse pentru piata din SUA, dupa ce in urma cu cateva zile va prezentam cel mai mic elefon mobil din lume: Haier Elegance. Speram ca noua bijuterie nu este destinata doar norocosilor de peste ocean, mai ales...

Haier pregateste inca un telefon de dimensiuni reduse pentru piata din SUA, dupa ce in urma cu cateva zile va prezentam cel mai mic elefon mobil din lume: Haier Elegance.

Speram ca noua bijuterie nu este destinata doar norocosilor de peste ocean, mai ales ca publicul feminin autohton ar aprecia terminalul cu siguranta. Haier ne informeaza ca noul model, Sterling va fi disponibil incepand cu data de 7 iulie.

Haier Sterling este in aparenta, complet din metal, touchpad-ul negru fiind singura pata de “culoare” a stralucitorului telefon. Noul model are dimensiuni reduse: 97x40x14.5mm si include un ecran color de 1.8 inch si o camera de 1.3 megapixeli (foto si video). Sterling soseste dotat cu un player MP3 si MP4, acces WAP si pe web, Bluetooth si evident slot pentru carduri microSD. Pe site-ul HaierPower puteti comanda un Haier Sterling "la liber" pentru doar 199 de dolari, iar varianta Elegance este disponibila pentru doar 229.95 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×