Nokia anunta Gizmo Beta dedicat convorbirilor pe Internet

1.363 ori
<b>Nokia anunta Gizmo Beta dedicat convorbirilor pe Internet</b>Nokia Beta Labs a lansat o versiune trial Beta a popularei aplicatii de telefonie prin intermediul Internetului numita Gizmo. Aplicatia este disponibila pentru terminalul numit si "computer multimedia" N95, dar si pentru celebrul Internet Tablet N80....

Nokia Beta Labs a lansat o versiune trial Beta a popularei aplicatii de telefonie prin intermediul Internetului numita Gizmo. Aplicatia este disponibila pentru terminalul numit si "computer multimedia" N95, dar si pentru celebrul Internet Tablet N80.

Gizmo permite apeluri gratuite si convorbiri intre utilizatori, furnizand si un serviciu de instant messaging. Veti avea nevoie de o buna conexiune, cu un transfer de date cu tarife rezonabile, pe care il controlati constant, deoarece veti risca sa aveti de platit o factura destul de mare. Gizmo este cel mai mare competitor al celebrului Skype, iar intrarea sa pe piata mobila este binevenita.

Pentru a descarca versiunea Beta a aplicatiei accesati urmatoarea adresa: http://www.nokia.com/A4403822 , dar retineti ca aceasta nu este versiunea finala si software -ul (ca si majoritatea celor de la Nokia Beta Labs) este inca in procesul de dezvoltare si ar putea avea cateva buguri. Softul este disponibil la adresa mentionata anterior din data de 18 mai si puteti instala clientul Gizmo pe terminalul dumneavoastra oricand doriti, cata vreme acesta este un N80 Internet Edition sau N95 Multimedia computer. Cu o conexiune WLAN veti putea folosi toate feature-urile, instant messaging-ul fiind disponibil chiar daca sunteti deja conectati prin 2G sau 3G.

Retineti: atat Nokia Internet Services Support Package, cat si Gizmo trebuie instalate in memoria interna a terminalului si nu pe cardul de memorie!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×