Headset-ul Bluetooth de la Apple se apropie!

1.102 ori
<b>Headset-ul Bluetooth de la Apple se apropie!</b>Inca un zvon legat de Apple, iar toata aceasta retea de legende urbane tesute in jurul terminalului de la Apple poate duce la o popularitate fortata sau la o dezamagire crunta in fata produsului final. Stim ca un astfel de headset exista, caci el a fost...

Inca un zvon legat de Apple, iar toata aceasta retea de legende urbane tesute in jurul terminalului de la Apple poate duce la o popularitate fortata sau la o dezamagire crunta in fata produsului final.

Stim ca un astfel de headset exista, caci el a fost vazut " in actiune" , fiind prezentat in timpul lansarii iPhone. Gadgetul este mentionat si pe site-ul oficial al celor de la Apple, dar adevarata stire este faptul ca headsetul este gata de o lansare oficiala. Se va compara oare cu cel de la LG Prada, la capitolul stil si design?

Din ce putem distinge in poza de mai sus accesoriul de la Apple pare destul de simplu si nu riscam sa ne trezim cu un veritabil mini-cyborg in jurul urechii noastre. Doar timpul si pretul ne vor spune cat de calitativ este acest produs, mai ales in tandem cu cel mai dorit terminal mobil de pe glob: iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×