Headsetul Google Glass analizat de FCC pentru un produs final; Vine cu tehnologie audio revoluționara!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.136 ori
<b>Headsetul Google Glass analizat de FCC pentru un produs final; Vine cu tehnologie audio revoluționara!</b>Google lucrează de ceva vreme la perechea de ochelari "SF" Google Project Glass și au avut parte deja de demo-uri detaliate, atât la I/O 2012, cât și la diferite talk show-uri. Se pare că acum una dintre versiunile noului headset a ajuns și la FCC,...

Google lucrează de ceva vreme la perechea de ochelari "SF" Google Project Glass și au avut parte deja de demo-uri detaliate, atât la I/O 2012, cât și la diferite talk show-uri. Se pare că acum una dintre versiunile noului headset a ajuns și la FCC, autoritatea americană care testează și aprobă (sau nu) produsele înainte de lansare.

Google anunța anul trecut că versiunea Explorer a headsetului sau va sosi pe piață la începutul lui 2013, deci ne apropiem de acel moment. Ochelarii vin cu WiFi, conform documentelor FCC, Bluetooth 4.0 Low Energy și încărcare fie prin USB fie printr-un conector special, documentul nefiind clar în această privință. Se menționează și faptul că Glass vă include un "element vibrator" care va conduce sunetul către utilizator folosind contactul cu capul acestuia.

Ar putea fi vorba de acea tehnologie pe bază de vibrații care permite conducerea unui sunet prin oasele craniului uman. Google a depus cererea pentru un brevet pentru o tehnologie de acest gen, deci totul are sens. în acest moment doar dezvoltatorii își pot rezerva o pereche de ochelari de acest gen, care costă 1500 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×