Super telefonul Motorola X Phone confirmat de o ofertă de job pe Linkedin

1.203 ori
<b>Super telefonul Motorola X Phone confirmat de o ofertă de job pe Linkedin</b>Cu câteva săptămâni în urma The Wall Street Journal scria că Google și Motorola lucrează la un super-proiect împreună, proiect care implică un nou telefon și o nouă tabletă. E vorba despre "X Phone" și "X Tablet", iar primul nume a fost...

Cu câteva săptămâni în urma The Wall Street Journal scria că Google și Motorola lucrează la un super-proiect împreună, proiect care implică un nou telefon și o nouă tabletă. E vorba despre "X Phone" și "X Tablet", iar primul nume a fost recent confirmat de o ofertă de job la Motorola de pe Linkedin.

Se zvonește că aceste terminale ar reprezenta pentru prima oară fructul colaborării apropiate dintre Google și Motorola, după ce gigantul motoarelor de căutare a cumpărat inventatorul telefonului mobil. Pe Linkedin se cauta un "Senior Director de Product Management" pentru Motorola, iar postul era menționat și pe un site special de joburi Moto, care din greșeală menționa și numele X Phone, între timp înlăturat de admini. Din păcate nu avem idee ce fel de tehnologii va folosi noul super smartphone, care s-ar putea transforma foarte ușor într-un terminal Nexus.

Având în vedere faptul că LG nu a făcut o treabă chiar bună cu Nexus 4 și zvonurile despre un LG Nexus 5 au fost dezmințite, reintra în actualitate teoria cu Motorola sau Sony drept producătorii viitorului Google Phone. Voi pe cine ați prefera și ce credeți că ne va aduce X Phone? Eu bănuiesc că va fi foarte subțire, va avea kevlar în spate și o baterie foarte bună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×