Telefoanele Samsung F490 si P720, la nord de Romania, in premiera!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.300 ori
<b>Telefoanele Samsung F490 si P720, la nord de Romania, in premiera!</b>Suntem familiari cu cele 2 nume noi de la Samsung, datorita celor de la FCC, care au pus din nou documentatia terminalelor la dispozitia presei, dar telefoanele tocmai au devenit mai palpabile fiind observate in cadrul unui eveniment in Ucraina....

Suntem familiari cu cele 2 nume noi de la Samsung, datorita celor de la FCC, care au pus din nou documentatia terminalelor la dispozitia presei, dar telefoanele tocmai au devenit mai palpabile fiind observate in cadrul unui eveniment in Ucraina.

Instantaneu site-urile locale au raspandit stirea online, majoritatea feature-urile fiind "pierdute in procesul de traducere" dupa cum afirma si editorii engadgetmobile.com. Stim totusi ca vecinii nostri de la nord se delecteaza cu un P720 dotat cu 2 sloturi pentru cartele SIM, o camera de 3 megapixeli, un display cu rezolutie de 320 x 240 pixeli si un pret de nu mai putin de 500 de dolari.

Cat despre F490, acesta ne va oferi o camera de 5 megapixeli, un display de tip touchscreen (probabil cu feedback tactil) cu rezolutie de 432 x 240 pixeli si un pret estimat la 600 de dolari. Se pare ca mai avem de asteptat pana la o lansare oficiala, de vreme ce terminalele sunt programate pentru primul semestru al anului viitor, desi ucrainienii au fost mai norocosi. Speram totusi ca noile handseturi Samsung sa "alunece" si peste granita in taramul lui Dracula si al noii fabrici Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×