Helio Ocean 2 aprobat de catre FCC

Autor:  | Publicat în:  Helio 1.138 ori
<b>Helio Ocean 2 aprobat de catre FCC</b>Helio Ocean 2, cunoscut si Pantech OZ2, tocmai a fost aprobat de catre FCC, autoritatea americana care da unda verde handseturilor de pe piata, inainte ca acestea sa fie puse in vanzare. De vreme ce Helio a fost achizitionat de catre Virgin Mobile, ne...

Helio Ocean 2, cunoscut si Pantech OZ2, tocmai a fost aprobat de catre FCC, autoritatea americana care da unda verde handseturilor de pe piata, inainte ca acestea sa fie puse in vanzare.

De vreme ce Helio a fost achizitionat de catre Virgin Mobile, ne asteptam sa vedem telefonul si in oferta operatorului Virgin Mobile, cat de curand. Pantech OZ2/ Helio Ocean 2 soseste cu un display QVGA si este un terminal dual slider, cu o tastatura numerica glisanta prezenta in partea inferioara si una QWERTY in partea superioara a carcasei sale.

Pe lista de specificatii se afla o camera de 2 megapixeli, impreuna cu un slot pentru carduri microSD, suport pentru conectivitate EV-DO 3G si un browser web full HTML. Ultima oara cand aflam informatii despre acest telefon, el era doar un concept branduit The Dark Knight, cu faimosul Joker pe ecran, dar iata ca acum el s-a concretizat, fara legatura cu faimosul film cu Batman.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×