LG Renoir, sau Viewty II isi face aparitia intr-o serie de noi imagini

Autor:  | Publicat în:  LG 1.572 ori
<b>LG Renoir, sau Viewty II isi face aparitia intr-o serie de noi imagini</b>A venit momentul sa admiram inca un telefon performant cu camera de 8 megapixeli, succesorul celebrului LG Viewty, purtand numele pictorului Renoir. KG910 a fost anuntat cu o saptamana in urma, specificatiile sale impresionand si facand telefonul un...

A venit momentul sa admiram inca un telefon performant cu camera de 8 megapixeli, succesorul celebrului LG Viewty, purtand numele pictorului Renoir.

KG910 a fost anuntat cu o saptamana in urma, specificatiile sale impresionand si facand telefonul un concurent de seama pentru orice smartphone de pe piata. Viewty II nu se vrea a fi un supercomputer de mici dimensiuni, dar el se va descurca excelent in privinta functiilor multimedia, in special datorita atuului sau principal, camera de 8 megapixeli.

Lista sa de specificatii include si suport Dolby Mobile, GPS, WiFi, Bluetooth, conectivitate HSDPA de 7.2 Mbps. Data de lansare a telefonului LG Renoir a fost anuntata pentru luna octombrie, iar pretul sau nu este cunoscut deocamdata. Imaginile cu telefonul live ne arata interfata sa in actiune, impreuna cu un blitz Xenon care insoseste senzorul de 8 megapixeli si va face pozele sa arate foarte bine. In partea frontala se afla un senzor de lumina ambientala si o camera pentru videoconvorbiri, in vreme ce in partea inferioara descoperim 3 butoane utile, 2 pentru apeluri si unul Home.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×