Hitachi, Casio si NEC se vor uni intr-o singura companie

964 ori
<b>Hitachi, Casio si NEC se vor uni intr-o singura companie</b>Piata japoneza a telefoniei mobile va avea un nou jucator foarte important, un conglomerat format din companiile Casio, Hitachi si NEC. Aceasta superputere are toate sansele sa pretinda suprematia pe piata locala si sa livreze produse si la nivel...

Piata japoneza a telefoniei mobile va avea un nou jucator foarte important, un conglomerat format din companiile Casio, Hitachi si NEC. Aceasta superputere are toate sansele sa pretinda suprematia pe piata locala si sa livreze produse si la nivel international.

Casio si Hitachi si-au unit segmentele de telefonie mobila inca din 2004, astfel ca doar NEC mai lipseste acestui trio de companii gigantice. Sectiunile de cercetare si dezvoltare vor fi cel mai mult influentate de formarea acestei noi superputeri tehnologice, care va forma a doua companie ca marime din Japonia, pe aceasta piata, dupa Sharp.

Contractul va fi finalizat in luna aprilie a anului viitor, iar gigantul rezultat va coopera sau concura cu Fujitsu, dar vestea cu adevarat buna e ca firma rezultata se va orienta nu doar spre piata japoneza, ci si spre Europa si SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×