Gaia, telefonul bazat pe emotii

1.601 ori
<b>Gaia, telefonul bazat pe emotii</b>Unele telefoane concept sunt bazate pe tehnologii futuriste, in vreme ce altele pun accentul pe latura emotionala si cea de social networking. Un astfel de terminal este si Gaia, handset creat de catre Ahmad Bittar. Acest telefon concept reflecta...

Unele telefoane concept sunt bazate pe tehnologii futuriste, in vreme ce altele pun accentul pe latura emotionala si cea de social networking. Un astfel de terminal este si Gaia, handset creat de catre Ahmad Bittar.

Acest telefon concept reflecta identitatea utilizatorului si reactioneaza la emotiile sale, dar si la relatia sa cu alti utilizatori. Handsetul foloseste un "zid virtual" de imagini drept agenda telefonica, aceste imagini fiind afisate cu un nivel crescut de luminozitate, in cazul persoanelor care va sunt foarte apropiate (frati, iubit, iubita etc.).

Concept Gaia

Contactele cu care nu sunteti foarte familiarizat vor fi afisate sub forma unor imagini mai intunecate, iar aceasta clasificare este influentata in special de numarul de apeluri primite sau efectuate catre anumite numere de telefon. In plus, Gaia va declansa un spectacol de lumini, vibratii si sunete, de indata ce o persoana draga va interactiona in vreun fel cu vreun serviciu pe care il aveti in comun (va uploada o poza pe Facebook, va trimite un mesaj, va va suna etc).

Concept Gaia

Aflati si ca acest telefon incorporeaza un display multi-touch, care suporta un zoom avansat si scrolling infinit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×