Hitachi si Casio vor lansa telefoane mobile cu display-uri flexibile E Ink

Autor:  | Publicat în:  Hitachi 1.397 ori
<b>Hitachi si Casio vor lansa telefoane mobile cu display-uri flexibile E Ink</b>Compania E Ink a anuntat ca producatorul Casio Hitachi, din Japonia a ales sa foloseasca display-uri bazate pe tehnologia sa pentru cele mai noi handseturi pe care le pregateste. Acestea vor fi primele telefoane cu clapeta din lume care vor folosi...

Compania E Ink a anuntat ca producatorul Casio Hitachi, din Japonia a ales sa foloseasca display-uri bazate pe tehnologia sa pentru cele mai noi handseturi pe care le pregateste. Acestea vor fi primele telefoane cu clapeta din lume care vor folosi tehnologia "hartiei electronice" in partea exterioara.

Printre feature-urile noilor telefoane se numara faptul ca display-ul poate fi vizualizat in bataia soarelui, plus un unghi de vizualizare de 180 de grade, un profil foarte subtire si o rezistenta deosebita a carcasei handseturilor. Aflam si ca telefoanele vor folosi display-uri flexibile, care vor consuma extrem de putina energie.

Hitachi si Casio E Ink

Telefonul Hitachi W61H a fost primul dintre aceste produse revolutionare, folosind un display secundar bazat pe tehnologia E Ink Vizplex, prezent in partea exterioara a handsetului. Popularul designer japonez SeKiYuRiO a conferit telefonului un look similar cu cel al unei sticle de parfum, asta in vreme ce display-ul sau E Ink de 2.7 inchi poate afisa sub forma de animatie peste 96 de imagini diferite. De asemenea ecranul se va activa atunci cand primiti un mesaj/apel, sau cand deschideti clapeta.

Modelul Casio G'zOne va fi lansat in aceasta vara, folosind acelasi display E Ink Vizplex, drept un al doilea ecran, iar detaliile oficiale vor fi anuntate de catre site-ul companiei.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×