Hitachi si Casio vor lansa telefoane mobile cu display-uri flexibile E Ink

1.431 ori
<b>Hitachi si Casio vor lansa telefoane mobile cu display-uri flexibile E Ink</b>Compania E Ink a anuntat ca producatorul Casio Hitachi, din Japonia a ales sa foloseasca display-uri bazate pe tehnologia sa pentru cele mai noi handseturi pe care le pregateste. Acestea vor fi primele telefoane cu clapeta din lume care vor folosi...

Compania E Ink a anuntat ca producatorul Casio Hitachi, din Japonia a ales sa foloseasca display-uri bazate pe tehnologia sa pentru cele mai noi handseturi pe care le pregateste. Acestea vor fi primele telefoane cu clapeta din lume care vor folosi tehnologia "hartiei electronice" in partea exterioara.

Printre feature-urile noilor telefoane se numara faptul ca display-ul poate fi vizualizat in bataia soarelui, plus un unghi de vizualizare de 180 de grade, un profil foarte subtire si o rezistenta deosebita a carcasei handseturilor. Aflam si ca telefoanele vor folosi display-uri flexibile, care vor consuma extrem de putina energie.

Hitachi si Casio E Ink

Telefonul Hitachi W61H a fost primul dintre aceste produse revolutionare, folosind un display secundar bazat pe tehnologia E Ink Vizplex, prezent in partea exterioara a handsetului. Popularul designer japonez SeKiYuRiO a conferit telefonului un look similar cu cel al unei sticle de parfum, asta in vreme ce display-ul sau E Ink de 2.7 inchi poate afisa sub forma de animatie peste 96 de imagini diferite. De asemenea ecranul se va activa atunci cand primiti un mesaj/apel, sau cand deschideti clapeta.

Modelul Casio G'zOne va fi lansat in aceasta vara, folosind acelasi display E Ink Vizplex, drept un al doilea ecran, iar detaliile oficiale vor fi anuntate de catre site-ul companiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×