Huawei P8 Max: Design solid şi masiv, surprinzător de uşor la utilizarea de zi cu zi

1.115 ori
<b>Huawei P8 Max: Design solid şi masiv, surprinzător de uşor la utilizarea de zi cu zi</b>Huawei P8 Max este un phablet masiv şi fix motivul pentru care tabletele o duc aşa rău îl reprezintă astfel de device-uri. Pe hârtie ele figurează ca phablet-uri, în realitate ele sunt aproape tablete, la doar 0.2 inch distanţă de această definiţie

Huawei P8 Max este un phablet masiv şi fix motivul pentru care tabletele o duc aşa rău îl reprezintă astfel de device-uri. Pe hârtie ele figurează ca phablet-uri, în realitate ele sunt aproape tablete, la doar 0.2 inch distanţă de această definiţie. În fine, acest model metalic arată ca un Huawei P8 mai mare, păstrând liniile sale de design.

Măsoară 6.8 mm în grosime, ceea ce nu e rău deloc, având în vedere că P8 măsoară 6.4 mm în grosime, iar Lenovo Phab Plus 7.6 mm. Greutatea este de 228 de grame, cu doar un gram mai mică decât a rivalului Lenovo. În ciuda dimensiunilor sale, Huawei P8 Max se simte destul de uşor în mâna utilizatorului şi are o construcţie solidă.

E excelent pentru gaming şi binging de seriale, iar device-ul foloseşte materiale premium precum aluminiu, dar şi magneziu pentru structura internă. Construcţia e unibody şi avem 7 straturi de material special ce permit conducerea mai bună a căldurii. Remarcăm şi prezenţa unei ferestre pentru antenă în spate jos, iar butoanele sunt comode.

Disponibil pe auriu, gri şi champagne gold, acest model elegant şi solid are în mod interesant portul microUSB plasat sus, atipic pentru un telefon.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×