Qik ofera acum suport pentru 27 de terminale noi

1.321 ori
<b>Qik ofera acum suport pentru 27 de terminale noi</b>Qik, faimosul software ce permite video streamingul la nivel avansat, a anuntat recent un client beta nou, ce suporta nu mai putin de 27 de noi terminale mobile. Pe lista sunt incluse telefoane apartinand brandurilor Samsung, HTC sau Palm, cu ale sale...

Qik, faimosul software ce permite video streamingul la nivel avansat, a anuntat recent un client beta nou, ce suporta nu mai putin de 27 de noi terminale mobile.

Pe lista sunt incluse telefoane apartinand brandurilor Samsung, HTC sau Palm, cu ale sale modele 800w si Treo Pro. Pe langa noile handseturi suportate, Qik soseste si cu o serie de noi functii, cum ar fi posibilitatea de a folosi memoria Flash externa pentru a putea rula softul si in conditiile prezentei unei retele cu viteza scazuta sau care pica des.

In plus, noul Qik ofera o experienta imbunatatita pe terminalele cu ecran touch, datorita functiilor prezente pe ecran, ce isi fac aparitia la atingerea display-ului. Amintind doar cateva dintre telefoanele suportate de noul client Qik, mentionam prezenta pe lista a lui Samsung Omnia, Samsung BlackJack 3, HTC Touch HD si Touch Pro, HTC TyTN, T-Mobile MDA Vario II si multe, multe ale handseturi.

Sursa: Intomobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×