ZTE promite lansarea unui smartphone spectaculos în cadrul MWC 2017; ar putea fi un răspuns la Xiaomi Mi Mix

1.162 ori
<b>ZTE promite lansarea unui smartphone spectaculos în cadrul MWC 2017; ar putea fi un răspuns la Xiaomi Mi Mix</b>Din ce în ce mai mulți producători din zona smartphone au început să dezvăluie materiale teaser cu privire la produsele pe care le vor anunța în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017. Printre aceștia se va număra și ZTE, companie care

Târgul Mobile World Congress 2017 este următorul mare eveniment din lumea tech ce va avea loc în perioada 27 februarie - 2 martie și unde vom vedea mai toți producătorii prezenți la fața locului. Printre aceștia se va număra și ZTE, o companie ce va dezvălui detalii despre testele 5G efectuate și care va vorbi despre gama sa de terminale Axon 7 și despre noul smartphone Blade V8 ce era anunțat oficial cu doar ceva timp în urmă. 

ZTE

Pe lângă aceste subiecte, ZTE indică în materialul postat faptul că în cadrul evenimentului programat pentru data de 27 februarie va fi prezentat și un smartphone inedit. Acesta este descris drept 'Cel mai inovator smartphone concept din lume' și ne putem aștepta să vedem aici un soi de răspuns la Xiaomi Mi MIX sau poate chiar un smartphone flexibil.

ZTE

Rămâne de văzut cu ce au de gând să ne impresioneze chinezii de la ZTE și dacă la fel ca în cazul modelului Xiaomi, vom avea posibilitatea de a achiziționa acest viitor smartphone-concept.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×