Prezența companiei HMD Global este confirmată pentru MWC 2017; noile telefoane Nokia ar putea fi prezentate aici!

1.027 ori
<b>Prezența companiei HMD Global este confirmată pentru MWC 2017; noile telefoane Nokia ar putea fi prezentate aici!</b>Se zvonea de curând faptul că primele smartphone-uri Nokia de după perioada Microsoft rmează a fi prezentate oficial în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona. Ei bine, astăzi se confirmă acest detaliu odată cu listarea

Dintr-un articol anterior aflam că Nokia va reveni pe piața smartphone începând din 2017, detaliu dezvăluit char de către un slide oficial prezentat conducerii. Astăzi în schimb descoperim că HMD Global va participa la târgul de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona ce va avea loc în perioada 27 februarie - 2 martie, semn că într-adevăr noile telefoane branduite Nokia vor fi prezentate aici.

HMD Global MWC

Pentru târgul de tehnologie în cauză, Nokia pregătește și un eveniment de tip keynote unde am putea vedea noile dispozitive mobile anunțate oficial. Unul dintre ele ar putea fi chiar Nokia D1C - terminal pe care l-am mai văzut în benchmark-uri cu specificațiile următoare: display Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 430, 3 GB memorie RAM și Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică.

Nokia

Este posibil ca pe lângă acest model mid-range să fie dezvăluit în primăvară și un terminal din zona high-end. Ținând cont de trendurile actuale, nu ne-ar mira să vedem o cameră foto duală la pachet, 6 GB memorie RAM și procesorul Qualcomm Snapdragon 835 ce tocmai a fost anunțat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×