Nokia 9 Pureview ar putea debuta pe finalul lunii ianuarie 2019 (zvon)

1.005 ori
<b>Nokia 9 Pureview ar putea debuta pe finalul lunii ianuarie 2019 (zvon)</b>La o zi distanță de la apariția unor noi huse pentru Nokia 9 Pureview, iată că avem și vești despre posibila perioadă de lansare a acestui cameraphone interesante. Potrivit celor de la @Nokia_anew care citează o serie de surse de încredere

La o zi distanță de la apariția unor noi huse pentru Nokia 9 Pureview, iată că avem și vești despre posibila perioadă de lansare a acestui cameraphone interesante. Potrivit celor de la @Nokia_anew care citează o serie de surse de încredere, se pare că debutul noului flagship HMD Global este programat undeva pe finalul lunii ianuarie 2019, adică înainte de startul târgului MWC 2019 din Barcelona.

Nokia 9 Pureview

Este și înainte de CES 2019 și lansarea la mijloc este oarecum ciudată pentru că de regulă producătorii aleg să își expună noutățile la aceste târguri unde se oferă acces la un public mult mai numeros. Se afirmă totuși și că nu este exclus ca data lansării să fie schimbată, asta pentru că în momentul de față nu ar fi bătută în cuie.

Despre Nokia 9 Pureview știm că va oferi un mecanism Penta Lens cu 5 camere foto în spate, un ecran generos cu aspect 18:9 și aparent hardware de generație trecută (Snapdragon 845). Deși nu se prea vorbește despre preț, sunt mari șanse ca acesta să devină cel mai scump smartphone actual din portofoliul HMD Global.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×