Nokia confirmă evenimentul de la MWC 2019, organizat pe 24 februarie; Nokia 9 Pureview ar putea fi prezentat

1.291 ori
<b>Nokia confirmă evenimentul de la MWC 2019, organizat pe 24 februarie; Nokia 9 Pureview ar putea fi prezentat</b>Pe 23 ianuarie contul de Twitter Xbox posta un mesaj care începea cu "We really really really... " şi după multe "really-uri" spunea că "mama a zis că e rândul meu la Xbox". Pe 25 ianuarie oficialul HMD Global, Juho Sarvikas făcea

Pe 23 ianuarie contul de Twitter Xbox posta un mesaj care începea cu "We really really really... " şi după multe "really-uri" spunea că "mama a zis că e rândul meu la Xbox". Pe 25 ianuarie oficialul HMD Global, Juho Sarvikas făcea o postare similară, cu multe "really-uri", dar cu o aluzie la evenimentul Nokia de la MWC 2019. Acesta are loc pe 24 februarie.

Nokia confirmă evenimentul de la MWC 2019, organizat pe 24 februarie; Nokia 9 Pureview ar putea fi prezentat

HMD Global a mai promis şi cu câteva zile în urmă că va prezenta ceva special şi cool în Barcelona, iar toată lumea s-a gândit atunci imediat la Nokia 9 Pureview. Tot Chief Product Officer-ul Juho Sarvikas a fost "capul răutăţilor" cu teasere şi atunci, amintindu-şi de MWC 2018 și prezentările de anul trecut. Mi se pare interesant cuvântul ales pentru noul tweet, "showdown", care poate să însemne şi "confruntare" sau "înfruntare", dar şi "spectacol":.

Pe 24 februarie mai au evenimente programate şi cei de la Sony, LG şi parcă şi Huawei, deci va fi o zi ocupată, inclusiv pentru Mobilissimo.ro, care va fi prezentă la faţa locului prin trimisul nostru. Pe lângă Nokia 9 Pureview cu ale sale 5 camere am mai putea vedea în Barcelona şi pe Nokia 8.1 Plus, Nokia 6.2, noi variante de midrangere şi un Nokia N9 cu Kai OS la bord.

Poate apare și un alt feature phone nostalgic. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×