HMD Global va organiza un eveniment de presă pe data de 7 iunie în România; zi în care noile terminale Nokia vor fi prezentate oficial

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.893 ori
<b>HMD Global va organiza un eveniment de presă pe data de 7 iunie în România; zi în care noile terminale Nokia vor fi prezentate oficial</b>O invitație de presă proaspăt sosită în inbox-ul nostru ne anunță că săptămâna viitoare pe data de 7 iunie finlandezii de la HMD Global vor organiza pe plan local un eveniment pentru lansarea noilor terminale Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 și Nokia 3310 (2017)

De aproximativ o săptămână îl avem pe plan local disponibil la vânzare și pe Nokia 3310 (2017), un feature-phone căruia i-am realizat deja un unboxing și care face parte din noua gamă de terminale realizate sub conducerea HMD Global. Această din urmă companie a început astăzi a trimite invitațiile de presă pentru un eveniment de lansare pe plan local a noilor smartphone-uri Nokia și a urmașului lui 3310, eveniment programat pentru data de 7 iunie.

Nokia

Vom vedea atunci modelele Nokia 3, Nokia 5 și Nokia 6, smartphone-uri care cel mai probabil vor primi și prețuri oficiale pentru comercializarea în România. Acest trio de handset-uri adoptă un design destul de similar, diferențele majore fiind remarcate la capitolul dimensiuni, dotări și bineînțeles grad de accesibilitate.

Rămâne ca în data de 7 iunie să aflăm prețurile de comercializare în țara noastră și poate poate oficialii companiei finlandeze vor oferi și ceva indicii despre flagship-ul Nokia 9 care și-a tot făcut apariția în materiale leak în ultima vreme.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×