Honeywell Dolphin 7800 - telefon Android de tip EDA

944 ori
<b>Honeywell Dolphin 7800 - telefon Android de tip EDA</b>Trebuie să clarific de unde vine acronimul EDA - Enterprise Digital Assistant. Acesta-i un telefon făcut special pentru cei care au nevoie de acces rapid la o bază de date, livrează diverse colete sau marfă. Honeywell Dolphin 7800 a fost gândit ca...

Trebuie să clarific de unde vine acronimul EDA - Enterprise Digital Assistant. Acesta-i un telefon făcut special pentru cei care au nevoie de acces rapid la o bază de date, livrează diverse colete sau marfă. Honeywell Dolphin 7800 a fost gândit ca un smartphone rezistent, capabil să capteze date rapid, navigație de top.

Reprezintă și o premieră - primul lor EDA pe platforma Android dezvoltată de către Google și arată versatilitatea acestui sistem de operare. Aduce un software de management care permite companiei să scoată din uz vreun device care a fost pierdut. Acest soft se numește Honeywell Remote MasterMind 3.0. Prin intermediul său se poate vedea și unde se află deținătorul telefonului / o statistică cu bunurile și locul unde sunt la un moment dat, o parolă mai puternică.

Honeywell a încheiat un acord și cu Microsoft spre a putea utiliza software-ul lor și al compatibiliza cu Android. Au deschis și un program pentru dezvoltatori de aplicații interesați să testeze aplicațiile lor pe cel mai nou device al Honeywell.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×