Motorola Smart Controller: telefon, telecomandă și touchpad (video)

1.490 ori
<b>Motorola Smart Controller: telefon, telecomandă și touchpad (video)</b>Motorola nu e doar responsabilă cu telefoane arătoase ca RAZR sau mai puțin atractivele tablete Xyboard, ci și cu un device interesant, cu rol de telecomandă. E vorba despre Motorola Smart Controller, un mic terminal wireless, cu rol de telecomandă,...

Motorola nu e doar responsabilă cu telefoane arătoase ca RAZR sau mai puțin atractivele tablete Xyboard, ci și cu un device interesant, cu rol de telecomandă. E vorba despre Motorola Smart Controller, un mic terminal wireless, cu rol de telecomandă, dar care va permite și să răspundeți la apeluri și să navigați într-o interfață touch.

Astfel, un telefon Motorola Atrix conectat la un televizor, poate fi controlat de la distanță cu acest gadget. Spre exemplu, dacă Atrix-ul conectat la TV afișează poze, puteți da pinch to zoom pe zona touchpad a lui Smart Controller și vă mișcați pe ecran navigând pe același touchpad. Puteți face web browsing, playback media, juca jocuri, utiliza aplicații și primi/respinge apeluri. Puteți folosi pe touchpad și două degete pentru un gest de tip scroll printre ecrane, pagini web și aplicații.

Motorola Smart Controller

Apoi avem și comenzi vocale, care completează experienta touch și vă permit să trimiteți mesaje text, mailuri, să căutați destinații pe harta sau să dați play la muzică. Vlingo este recomandat aici ca software de recunoaștere vocală. în cele din urmă, Motorola Smart Controller aduce și taste dedicate pentru Android, cu rol de shortcut: Home, Back, Search, Menu. Gadgetul e compatibil cu telefoane și tablete Android care suporta Bluetooth HID, HSP sau HFP și rulează Android 3.2+.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×