Licitația pentru patentele Kodak se pregătește, Google și Apple au prezentat ofertele

982 ori
<b>Licitația pentru patentele Kodak se pregătește, Google și Apple au prezentat ofertele</b>Kodak a declarat falimentul și au fost puse patentele companiei spre vânzare. Valoarea acestora s-ar ridica la 2.6 miliarde dolari într-o estimare internă. Licitația se va desfășura miercuri. S-au înscris Apple Inc. și Google Inc. &nbsp; Se spune...

Kodak a declarat falimentul și au fost puse patentele companiei spre vânzare. Valoarea acestora s-ar ridica la 2.6 miliarde dolari într-o estimare internă. Licitația se va desfășura miercuri. S-au înscris Apple Inc. și Google Inc.

Se spune că sumele oferite variază între 150 și 250 milioane dolari, dar vă dați seama ce concurență va fi între Apple și Google. S-ar putea să vedem o creștere rapidă a sumei. Depinde de interesul giganților din domeniul tehnologic.

Toată lumea știe de lupta dintre Google și Apple, desfășurată în mod indirect sau direct prin tribunalele din SUA și Europa. Majoritatea se referă la Android, telefoane și tablete cu Android, plata de redevențe per device, etc. Se spune că Motorola a fost achiziționată de către Google pentru a pune mâna pe cele 18.000 de patente pe care apoi să le folosească împotriva Apple.

Vom vedea miercuri cine va avea câștig, care companie își va ajusta portofoliul de patente în sens pozitiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×