Honor 20 Pro primeşte certificarea Google, se poate lansa şi internaţional; Aflăm câte unități a vândut Honor 20 în China

Autor:  | Publicat în:  Huawei 763 ori
<b>Honor 20 Pro primeşte certificarea Google, se poate lansa şi internaţional; Aflăm câte unități a vândut Honor 20 în China</b>Honor 20 şi Honor 20 Pro au debutat luna trecută, în cel mai prost moment posibil pentru Huawei: fix când SUA trecea compania pe lista neagră şi îi interzicea accesul la serviciile Google din Android. De atunci nu am fost siguri

Honor 20 şi Honor 20 Pro au debutat luna trecută, în cel mai prost moment posibil pentru Huawei: fix când SUA trecea compania pe lista neagră şi îi interzicea accesul la serviciile Google din Android. De atunci nu am fost siguri că telefoanele vor mai sosi în magazine, cel puţin internaţional. Azi aflăm că Honor 20 Pro a primit totuşi certificarea Google.

Iniţial modelele Honor 20 ar fi trebuit să ajungă în Europa pe 21 iunie, dar câţiva operatori din Franţa şi Germania au refuzat deja să listeze telefoanele. Era şi o teorie ca ele vor sosi totuşi în iulie, dar nimic nu era sigur. Acum aflăm de la un site italian, că Google ar fi certificat Honor 20 Pro, care va rula Android fără probleme şi mai nou circulă un interval de lansare de mijloc de iulie.

De la Bloomberg aflăm că Huawei monitorizează situaţia lui Honor 20 şi dacă simte că nu e cerere destulă ar putea să îl anuleze total la nivel internaţional. Asta în vreme ce în China, Honor 20 a vândut deja 1 milion de unităţi în doar 14 zile. Ce e drept sunt multe de apreciat, mai ales la Honor 20 Pro, de la cele 4 camere din spate (una cu zoom optic 3X, una ultra wide, una macro şi una de 48 MP cu deschidere F/1.4), la designul holografic 3D, procesorul performant Kirin 980 şi toate la un preţ sub Huawei P30 Pro, aproximativ 599 de euro.

Atunci când am pus mâna pe Honor 20 Pro la Londra l-am numit "un telefon care îl canibalizează pe Huawei P30 şi parţial şi pe P30 Pro, la preţ mai bun". Aveţi un hands on mai sus.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×