Poșta Rusiei a încercat să livreze un colet cu ajutorul dronei - FAIL!

1.328 ori
<b>Poșta Rusiei a încercat să livreze un colet cu ajutorul dronei - FAIL!</b>Dacă Amazon a început să testeze serviciul de livrare cu dronele, iată că nici Rusia nu se lasă mai prejos. Folosindu-se de Poșta Națională, rușii au încercat în zilele trecute să livreze un asemenea colet cu o dronă, încercare ce nu s-a terminat

Când vine vorba de inovații în domeniul livrării de colete, nu doar Amazon vrea să fie în pas cu viitorul. Pe data de 2 aprilie, în orașul Ulan Ude, Poșta Rusiei a “demonstrat” în premieră livrarea unui colet cu ajutorul unei drone. Rezultatul îl puteți vedea în clipul de mai jos.

Drona s-a izbit la o viteză destul de mare de o clădire, cât pe ce să nu rănească trecătorii. După incident, reprezentanții poștei au afirmat că de vină a fost excesul de puncte wi-fi din zonă care au derutat dispozitivul.  Drona poștei Rusiei care zbura cu o viteză medie de 70 km/h trebuia să livreze un colet de 2kg în orașul vecin, care se afla la 16 km distanță. Costul acestui aparat a fost de 17.000 de euro. 

Asta zic eu a fost cea mai spectaculoasă izbire a 17.000 de euro de un perete, fără dubii.Totuși, fără a face haz de necaz, trebuie să menționez că aceasta a fost o primă încercare, iar Poșta Rusiei nu se oprește aici și spune că va corecta greșelile și va mai încerca o dată. 

Cine știe, poate și cei de la Amazon Prime Air au avut astfel de incidente până a ne prezenta videoul frumos la cum lucrează toată treaba asta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×