Poșta Rusiei a încercat să livreze un colet cu ajutorul dronei - FAIL!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.227 ori
<b>Poșta Rusiei a încercat să livreze un colet cu ajutorul dronei - FAIL!</b>Dacă Amazon a început să testeze serviciul de livrare cu dronele, iată că nici Rusia nu se lasă mai prejos. Folosindu-se de Poșta Națională, rușii au încercat în zilele trecute să livreze un asemenea colet cu o dronă, încercare ce nu s-a terminat

Când vine vorba de inovații în domeniul livrării de colete, nu doar Amazon vrea să fie în pas cu viitorul. Pe data de 2 aprilie, în orașul Ulan Ude, Poșta Rusiei a “demonstrat” în premieră livrarea unui colet cu ajutorul unei drone. Rezultatul îl puteți vedea în clipul de mai jos.

Drona s-a izbit la o viteză destul de mare de o clădire, cât pe ce să nu rănească trecătorii. După incident, reprezentanții poștei au afirmat că de vină a fost excesul de puncte wi-fi din zonă care au derutat dispozitivul.  Drona poștei Rusiei care zbura cu o viteză medie de 70 km/h trebuia să livreze un colet de 2kg în orașul vecin, care se afla la 16 km distanță. Costul acestui aparat a fost de 17.000 de euro. 

Asta zic eu a fost cea mai spectaculoasă izbire a 17.000 de euro de un perete, fără dubii.Totuși, fără a face haz de necaz, trebuie să menționez că aceasta a fost o primă încercare, iar Poșta Rusiei nu se oprește aici și spune că va corecta greșelile și va mai încerca o dată. 

Cine știe, poate și cei de la Amazon Prime Air au avut astfel de incidente până a ne prezenta videoul frumos la cum lucrează toată treaba asta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×