Honor 9X va avea o cameră selfie pop-up potrivit manualului său; Vedem o schiță și fotografii ale cutiei

545 ori
<b>Honor 9X va avea o cameră selfie pop-up potrivit manualului său; Vedem o schiță și fotografii ale cutiei</b>La o zi distanță de la aflarea veștii că smartphone-ul Huawei Honor 9X are debutul programat pe data de 23 iulie iată că în mediul online își fac apariția noi materiale leak. Avem în primul rând o schiță a telefonului

La o zi distanță de la aflarea veștii că smartphone-ul Huawei Honor 9X are debutul programat pe data de 23 iulie iată că în mediul online își fac apariția noi materiale leak. Avem în primul rând o schiță a telefonului extrasă chiar din manualul de utilizare, imagine ce ne dezvăluie prezența unei camere selfie pop-up la bord, respectiv a unei camere foto duale în spate.

Honor 9X

Schița mai ascoate la iveală și amplasarea butoanelor fizice de volum, respectiv power-unlock și faptul că avem un difuzor clasic earpiece pentru convorbiri în zona superioară. Marginile din jurul ecranului nu sunt tocmai înguste și ar fi cazul să ne așteptăm la un raport corp ecran de 83-85%.

Honor 9X

Cât despre fotografiile ambalajului în care sosește telefonul, acestea adoptă un design colorat și observăm faptul că numele Honor 9X este colorat în diferite nuanțe - semn că device-ul va opta pentru variante gradient. Așteptăm un procesor Kirin 810 la interior, 4 sau 6 GB RAM și 64 GB sau 128 GB de stocare flash.

În mod interesant schița de mai sus nu dezvăluie vreun scanner de amprente, o posibilă aluzie la un cititor integrat în ecran sau poate la o soluție de autentificare facială. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×