Serviciul Google Photo Books debutează și în România; Putem comanda albume foto în format fizic din Google Photos

2.009 ori
<b>Serviciul Google Photo Books debutează și în România; Putem comanda albume foto în format fizic din Google Photos</b>Una dintre cele mai apreciate funcționalități ale lui Google Photos este și serviciul Photo Book, cel care ne permite creare de albume foto cu imagini preluate din aplicație și ulterior printarea acestuia în format fizic sub formă de album

În primăvara anului 2017 odată cu anunțul referitor la faptul că 500 milioane de persoane foloseau aplicația Photos, cei de la Google dezvăluiau și serviciul Photo Books care permitea realizarea de albume foto în format fizic pe baza imaginilor favorite din cadrul software-ului aflat pe telefon. Inițial serviciul sosea doar în SUA și Canada, dar pe parcursul lui 2018 disponibilitatea s-a extins și în UK și Franța.

Acum în octombrie serviciul debutează și în România, iar oricine își poate comanda un album foto în format fizic folosind fotografiile din cadrul aplicației Google Photos. Aveți posibilitatea de a alege dintre două variante de albume după cum puteți vedea mai jos, diferențele fiind remarcate la nivel de dimensiuni și tipul copertei (soft sau hard cover). De asemenea, pentru fiecare album se poate ajunge la o limită de maxim 100 pagini. 

Prețuri albume:

  • 7x7 inch (copertă soft cover) - 60.99 lei pentru 20 pagini (cost adițional 2.49 lei pentru fiecare pagină în plus)
  • 9x9 inch (copertă hard cover) - 106.99 lei pentru 20 pagini (cost adițional 3.69 lei pentru fiecare pagină în plus)

Pachetul standard include 20 pagini, dar puteți adăuga extra pagini pentru un cost adițional per pagină/fotografie după cum apare menționat în lista de mai sus. Important de menționat faptul că tariful de mai sus nu include taxele de transport, acestea urmând a fi afișate odată ce finalizați comanda. Mai jos aveți link-uri către aplicație și varianta web de unde puteți crea albume:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×