Motorola Moto G7 este certificat de FCC, cu un pas mai aproape de lansare

1.075 ori
<b>Motorola Moto G7 este certificat de FCC, cu un pas mai aproape de lansare</b>Pe finalul primei săptămâni din noiembrie iată că vine și certificarea lui Motorola Moto G7, un telefon pe care l-am văzut în leak-uri încă din vară. Acum handset-ul este certificat de către FCC și asta poate sugera faptul că lansarea sa oficială

Motorola Moto G7 este subiect de scăpări şi randari încă din vară, chiar dacă au trecut doar câteva luni de când a debutat Moto G6. Acum se pare că suntem cu un pas mai aproape de debutul său, de vreme ce terminalul tocmai a fost certificat de către FCC.

Moto G7

E foarte posibil să îl vedem debutând în cadrul CES 2019, care are loc în SUA în ianuarie. Terminalul apare la FCC sub numele de cod XT1965-2 şi conform precedentelor scăpări, ar urma să vină cu un ecran de 6.4 inch şi o baterie de 3500 mAh. Ar avea şi breton "picătură", cameră duală cu design nou şi un corp fabricat din sticlă şi metal. Va aduce 4 sau 6 GB RAM probabil, cel puţin 64 GB stocare şi cred că Moto G7 face şi trecerea la un CPU Snapdragon 710, dacă ar fi să ofer o predicţie.

Nu e exclus să primească un upgrade de cameră selfie, care e cantonată la 8 MP pe Moto G-uri de prea multă vreme. Evident va rula Android 9.0 Pie din fabrică, într-o variantă stock. Rămâne de văzut ce se întâmplă cu cititorul de amprente şi dacă va fi integrat lateral, în spate sau sub display. Ce e sigur e că ecranul va avea muchii ultrasubţiri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×