Honor View 20 bifează o primă actualizare software majoră, ce aduce funcţia de captură Ultra AI Clarity

Autor:  | Publicat în:  Huawei 804 ori
<b>Honor View 20 bifează o primă actualizare software majoră, ce aduce funcţia de captură Ultra AI Clarity</b>Săptămâna trecută Huawei Honor View 20 a debutat la Paris, fiind în sfârşit disponibil şi la nivel internaţional. Dotările sale nu sună rău deloc, la 569 de euro preţ de bază. Azi aflăm că a bifat şi prima sa mare actualizare software

Săptămâna trecută Huawei Honor View 20 a debutat la Paris, fiind în sfârşit disponibil şi la nivel internaţional. Dotările sale nu sună rău deloc, la 569 de euro preţ de bază. Azi aflăm că a bifat şi prima sa mare actualizare software, care aduce noutăţi în special la capitolul cameră.

Telefonul flagship al brandului Honor face trecerea la versiunea de software 9.0.1.128(C675E8R1P4), în cadrul lui Magic UI, aplicat peste Android Pie. Pachetul software nou aduce îmbunătăţiri la nivel de sistem. Changelog-ul include o funcţie Ultra AI Clarity pentru camera de 48 de megapixeli. Mai primim şi schimbări legate de teme.

Honor a confirmat în cadrul lansării telefonului că are de gând să diferenţieze semnificativ Magic UI faţă de EMUI. Modul special AI Ultra Clarity poate fi activat în zona opţiunilor de rezoluţie. Cei care au testat modul AI până acum, au afirmat că nu livrează rezultate bune constant, iar update-ul rezolvă asta. Pachetul software mai aduce şi teme noi, cel mai nou security patch, bug fix-uri şi modificări bazate pe feedback-ul publicului de până acum.

Vă reamintesc că Honor View 20 vine cu procesor Kirin 980, ecran de 6.4 inch cu camera selfie decupată direct în el, baterie de 4000 mAh cu încărcare la 22.5W şi o cameră principală de 48 MP în spate.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×