HootSuite trimite din greșeală datele personale ale utilizatorilor altor persoane; Integrarea conturilor Seesmic e de vină!

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 781 ori
<b>HootSuite trimite din greșeală datele personale ale utilizatorilor altor persoane; Integrarea conturilor Seesmic e de vină!</b>HootSuite se confruntă în acest weekend cu o mare problemă de securitate, după ce a trimis din greșeală mailuri utilizatorilor săi, acestea conținând informații personale ale altor utilizatori. HootSuite este o companie care se ocupă cu...

HootSuite se confruntă în acest weekend cu o mare problemă de securitate, după ce a trimis din greșeală mailuri utilizatorilor săi, acestea conținând informații personale ale altor utilizatori. HootSuite este o companie care se ocupă cu administrarea serviciilor de socializare. Vina ar aparține modului de integrare al conturilor Seesmic cu cele HootSuite.

CEO-ul companiei recomandă ștergerea mesajelor primite și promite și credit bonus pentru utilizatori, pentru a se revanșa pentru cele întâmplate. Se pare că incidentul ar fi afectat sub 4000 de adrese email. O avalanșă de plângeri a invadat Twitter-ul, utilizatorii Hootsuite declarându-se deranjanți de numărul mare de emailuri primite și mai rău, cu datele altor persoane. Matt Navara, una dintre victime declară că a primit nu mai puțin de 485 de mariluri într-o singură zi.

Având în vedere faptul că HootSuite a cumpărat recent Seesmic vina pentru acest dezastru ar putea fi a inginerilor software care nu au reușit să importe conturile utilizatorilor în mod corect de la o companie la alta. Dacă vă întrebați ce fel de date au fost expuse, e vorba aici despre numele persoanelor și adresele lor de email, care au sosit pe mailul altora.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×