HootSuite trimite din greșeală datele personale ale utilizatorilor altor persoane; Integrarea conturilor Seesmic e de vină!

869 ori
<b>HootSuite trimite din greșeală datele personale ale utilizatorilor altor persoane; Integrarea conturilor Seesmic e de vină!</b>HootSuite se confruntă în acest weekend cu o mare problemă de securitate, după ce a trimis din greșeală mailuri utilizatorilor săi, acestea conținând informații personale ale altor utilizatori. HootSuite este o companie care se ocupă cu...

HootSuite se confruntă în acest weekend cu o mare problemă de securitate, după ce a trimis din greșeală mailuri utilizatorilor săi, acestea conținând informații personale ale altor utilizatori. HootSuite este o companie care se ocupă cu administrarea serviciilor de socializare. Vina ar aparține modului de integrare al conturilor Seesmic cu cele HootSuite.

CEO-ul companiei recomandă ștergerea mesajelor primite și promite și credit bonus pentru utilizatori, pentru a se revanșa pentru cele întâmplate. Se pare că incidentul ar fi afectat sub 4000 de adrese email. O avalanșă de plângeri a invadat Twitter-ul, utilizatorii Hootsuite declarându-se deranjanți de numărul mare de emailuri primite și mai rău, cu datele altor persoane. Matt Navara, una dintre victime declară că a primit nu mai puțin de 485 de mariluri într-o singură zi.

Având în vedere faptul că HootSuite a cumpărat recent Seesmic vina pentru acest dezastru ar putea fi a inginerilor software care nu au reușit să importe conturile utilizatorilor în mod corect de la o companie la alta. Dacă vă întrebați ce fel de date au fost expuse, e vorba aici despre numele persoanelor și adresele lor de email, care au sosit pe mailul altora.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×