HP Încearcă să Își vândă brevetele legate de tehnologia mobilă

Autor:  | Publicat în:  HP 925 ori
<b>HP Încearcă să Își vândă brevetele legate de tehnologia mobilă</b>Hewlett Packard se află în căutare de cumpărători pentru brevetele sale pe zona telecom, conform unor persoane apropiate de companie. Asta înseamnă că nu ar trebui să ne așteptăm să mai vedem vreun smartphone HP prea curând. &nbsp; CEO-ul Meg...

Hewlett Packardse află în căutare de cumpărători pentru brevetele sale pe zona telecom, conform unor persoane apropiate de companie. Asta înseamnă că nu ar trebui să ne așteptăm să mai vedem vreun smartphone HP prea curând.

CEO-ul Meg Whitman ar încearcă să sporească finanțele companiei prin vânzarea de brevete. Proprietatea intelectuală a celor de la HP include brevete legate de WebOS, smartphone-uri și chiar și de tablete, majoritatea fiind cumpărate odată cu Palm în 2010. HP este la ora actuală al doilea cel mai mare producător de PC-uri, iar compania încearcă să găsească o nouă direcție în epoca post PC.

în ultimii ani americanii au avut probleme cu managementul, vânzări și profituri scăzute și achiziții proaste. CEO-ul Whitman a reușit să aducă veniturile la un nivel stabil, oferind acționarilor profituri rezonabile și a început să întoarcă această companie și spre Android, lansând o jumătate de duzină de tablete cu acest OS la bord în acest an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×