Avem și primele prețuri și precomenzi pentru Nokia Lumia 1520: 699.99 euro În Italia

1.847 ori
<b>Avem și primele prețuri și precomenzi pentru Nokia Lumia 1520: 699.99 euro În Italia</b>Nokia a anunțat primul său phablet, Lumia 1520 cu doar câteva zile în urmă și au început deja să apară primele precomenzi și prețuri pentru acest device. Oficial Nokia anunțase un preț de 749 de dolari, adică în jur de 542 de euro, dar...

Nokia a anunțat primul său phablet, Lumia 1520 cu doar câteva zile în urmă și au început deja să apară primele precomenzi și prețuri pentru acest device. Oficial Nokia anunțase un preț de 749 de dolari, adică în jur de 542 de euro, dar retailerii grăbiți pun prețuri mai mari.

în Italia de exemplu, Nstore, aparent un partener premium Nokia ia deja precomenzi pentru terminal, la prețul de 699.99 euro. E nevoie și de un avans de 99.9 euro, pentru a rezervă phabletul. Modelele vor sosi în stoc în noiembrie și trebuie remarcat că acesta este primul model Windows Phone Full HD și cu o diagonală atât de mare, de 6 inch.

Terminalul este dotat cu CPU quad core Snapdragon 800 de 2.2 GHz și Nokia Lumia 1520 va sosi în variante de culoare neagră, albă, roșie și galbenă. în spatele său se afla o cameră de 20 MP cu tehnologie PureView, bliț dual LED, iar la interior regăsim 32 GB memorie internă și 2 GB RAM. Mă aștept ca acest phablet să ajungă oficial în România luna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×