HTC One primește stocare Google Drive bonus, Sense 5.5 sosește odată cu actualizarea Android 4.3

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.821 ori
<b>HTC One primește stocare Google Drive bonus, Sense 5.5 sosește odată cu actualizarea Android 4.3</b>După ce ieri vă informam că HTC One a primit actualizarea la Android 4.3 în rețeaua Vodafone, am primit feedback utilizatori, cum că update-ul a ajuns și pe terminale Orange și pe modelele cumpărate la liber în România. Iată însă că acest...

După ce ieri vă informamHTC One a primit actualizarea la Android 4.3 în rețeaua Vodafone, am primit feedback utilizatori, cum că update-ul a ajuns și pe terminale Orange și pe modelele cumpărate la liber în România. Iată însă că acest update ne-a păstrat și alte surprize!

Se pare că Google se inspiră din strategia celor de la Dropbox și oferă stocare gratuită în plus pe anumite modele One. HTC One Max venea cu 50 GB spațiu de stocare în cloud, iar acum cei care primesc Android 4.3 pe HTC One primesc și interfața HTC Sense 5.5 și stocare de 25 GB în Google Drive bonus. Până acum aceste beneficii au fost confirmate de utilizatori din Europa și vă așteptăm și pe forum să ne anunțați dacă ați primit bonusuri de acest gen.

Până acum utilizatorii Google primeau 15 GB spațiu Drive initial, iar cu acei 25 GB sosiți ca bonus acum ajung la 40 GB. Trebuie remarcat că oferă se aplică pentru un singur cont Google, deci nu puteți strânge mai mulți GB cu mai multe conturi pe același device. Ce facem cu atât de multă stocare în "nor"?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×