HP lansează tableta Pro x2 cu Windows la bord și accesoriu tastatură

Autor:  | Publicat în:  HP 685 ori
<b>HP lansează tableta Pro x2 cu Windows la bord și accesoriu tastatură</b>A început și seria de lansări de la CES 2014, printre care se numără și un debut marca HP. E vorba despre o nouă tableta Windows cu diagonală de 11.6 inch și rezoluție de 1366 x 768 pixeli. &nbsp; La interiorul său se afla un procesor Intel...

A început și seria de lansări de la CES 2014, printre care se numără și un debut marca HP. E vorba despre o nouă tableta Windows cu diagonală de 11.6 inch și rezoluție de 1366 x 768 pixeli.

La interiorul său se afla un procesor Intel Haswell, iar produsul este axat pe segmentul business. Tableta este cunoscută sub numele de HP Pro x2 410 și va costa de la 899 de dolari în sus. De remarcat că acest model vine cu o tastatură drept accesoriu, iar la interior utilizatorul poate opta pentru un procesor Intel Core i3 sau Core i5.

HP oferă variante cu până la 256 GB spațiu de stocare și Pro x2 poate oferi până la 12 ore de viață a bateriei, dar asta cu tableta și tastatură la pachet. De vreme ce acesta este un produs business, nu ne mira să aflăm că el vine cu un modul de securitate TPM, iar pe partea de divertisment avem acustică Beats. Tableta integrează și o pereche de 2 camere de 2 MP în față și spate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×