Lenovo lansează ThinkPad 8, o tabletă de 8.3 inch ce se poate folosi În 3 moduri

1.413 ori
<b>Lenovo lansează ThinkPad 8, o tabletă de 8.3 inch ce se poate folosi În 3 moduri</b>După ce anul trecut cei de la Lenovo au lansat tabletele din seria Yoga, tablete care se puteau folosi în 3 moduri, datorită kickstand-ului integrat, iată că acum aceștia lansează o nouă tabletă care se poate folosi tot în 3 moduri. &nbsp;...

După ce anul trecut cei de la Lenovo au lansat tabletele din seria Yoga, tablete care se puteau folosi în 3 moduri, datorită kickstand-ului integrat, iată că acum aceștia lansează o nouă tabletă care se poate folosi tot în 3 moduri.

Tableta ThinkPad 8 se poate folosi fie în modul desktop, cu o tastatură și un display extern, fie în modul tabletă, mod pentru care a fost concepută. Cel de-al 3-lea mod devine accesibil atunci când atașăm o husă QuickShot Cover și astfel tableta poate fi folosită înclinat. De asemenea, această husă permite realizarea de fotografii doar prin înlăturarea unei mici părți a husei, din partea camerei foto, care astfel declanșează senzorii de mișcare și putem realiza o captură foto fără a înlătura husa complet, și fără a lansa manual aplicația.

Lenovo lansează ThinkPad 8, o tabletă de 8.3 inch ce se poate folosi În 3 moduri

Compania Lenovo afirmă că această mică tabletă va oferi o experiență asemănătoare cu cea de pe PC, iar datorită mărimii, poate fi folosită oriunde și oricând. Lenovo ThinkPad 8 este fabricată din aluminiu, dispune de un display de 8.3 inch cu o rezoluție de 1920 x 1020 pixeli, un procesor quad-core Intel Bay Trail, 128 GB de stocare, o cameră foto de 8 megapixeli, LTE, port microHDMI, port microUSB 3.0 și va veni cu Windows 8 Pro. Tableta va putea fi achiziționată începând cu a 2-a parte a lunii ianuarie, la un preț de 449 $.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×