HP lansează tabletele PalmPad cu webOS pe 9 februarie?

1.315 ori
<b>HP lansează tabletele PalmPad cu webOS pe 9 februarie?</b>O invitație recentă la un eveniment HP din data de 9 februarie ar putea marca lansarea tabletelor PalmPad dotate cu webOS. Observați că platforma este menționată și în invitația publicată mai jos, semn că am putea asista fie la un debut de...

O invitație recentă la un eveniment HP din data de 9 februarie ar putea marca lansarea tabletelor PalmPad dotate cu webOS. Observați că platforma este menționată și în invitația publicată mai jos, semn că am putea asista fie la un debut de smartphone WebOS 2.0, fie la lansarea unei linii de tablete.

Am fi crezut că MWC sau CES sunt prilejuri perfecte pentru astfel de anunțuri oficiale, dar încă nu ne-am pierdut speranța de a vedea un PalmPad în Las Vegas. Debutul tabletei HP în februarie este probabil o decizia luată având în vedere faptul că Apple ar putea anunța noul iPad în aceeași perioadă.

Deocamdată compania americană care a achiziționat Palm are în portofoliu tableta HP Slate, destinată mai degrabă publicului business și enterprise, ca și modelul BlackBerry PlayBook. Sperăm deci la ceva mai user-friendly și un produs pentru publicul de masă, de această dată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×