HTC EVO Shift 4G e acum oficial, telefonul WiMAX sosește pe 9 ianuarie

2.664 ori
<b>HTC EVO Shift 4G e acum oficial, telefonul WiMAX sosește pe 9 ianuarie</b>Deși CES 2011 începe peste 2 zile, operatorul american Sprint s-a grăbit și deja a anunțat telefonul HTC EVO Shift 4G. Acest model WiMAX 4G este prezent în imaginile de mai jos și poate fi considerat atât urmașul lui HTC EVO 4G, cât și al lui...

Deși CES 2011 începe peste 2 zile, operatorul american Sprint s-a grăbit și deja a anunțat telefonul HTC EVO Shift 4G. Acest model WiMAX 4G este prezent în imaginile de mai jos și poate fi considerat atât urmașul lui HTC EVO 4G, cât și al lui Samsung Epic 4G.

Noul EVO 4G vine cu o tastatură glisantă QWERTY și rulează Android 2.2 Froyo, în tandem cu interfața HTC Sense. Ne așteptăm și la o actualizare la Android 2.3 Gingerbread cât de curând, dar până atunci să vedem specificațiile acestui telefon 4G:

  • Display: 3.6 inch, multitouch WVGA
  • Conectivitate: WiFi 802.11 b/g/n, GPS, Bluetooth Stereo
  • Camera: 5MP, autofocus, captură video HD 720p
  • Memorie: 2GB ROM, 512MB RAM, slot microSD (32GB max)
  • CPU: Qualcomm MSM7630, 800 MHz
  • Alte dotări: busolă digitală, senzor de proximitate, senzor de luminozitate

HTC EVO Shift 4G va sosi în magazinele Sprint în data de 9 ianuarie, la prețul de 149.99 dolari, cu un abonament pe 2 ani. Oare când vor fi gata și operatorii din România să primească un telefon cu suport WiMAX sau LTE?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×