HP ne da 2 Palm-uri: P102UNA si P102EWW

1.479 ori
<b>HP ne da 2 Palm-uri: P102UNA si P102EWW</b>Desi achizitionarea Palm de catre HP a fost completata cu luni in urma, iata ca brandul care ne-a oferit primele terminale webOS pregateste noi smartphone-uri. Este vorba despre modelele P102UNA si P102EWW, care au primit recent certificarea in SUA si...

Desi achizitionarea Palm de catre HP a fost completata cu luni in urma, iata ca brandul care ne-a oferit primele terminale webOS pregateste noi smartphone-uri. Este vorba despre modelele P102UNA si P102EWW, care au primit recent certificarea in SUA si Canada.

Conform Ubergizmo, conventiile de numire din America de Nord indica faptul ca primul model este un handset GSM destinat pietei din State, in vreme ce P102EWW este un telefon CDMA. Pe langa aceste produse si-a facut aparitia pe lista si un nou incarcator pentru baterii, bazat pe procesul de inductie. Acesta seamana cu incarcatorul Palm Touchstone, in ce priveste metoda de alimentare si este probabil un urmas al acestui accesoriu.

In afara de aceste coduri si confirmari, am descoperit recent si o serie de imagini cu webOS 2.0, sistem de operare care ar putea rula pe noile modele Palm, dar si pe un viitor tablet HP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×