HP planuieste sa lanseze un smartphone dotat cu touchscreen

1.923 ori
<b>HP planuieste sa lanseze un smartphone dotat cu touchscreen</b>Urmand modelul lui Tube de la Nokia, HP doreste sa lanseze propriul smartphone dotat cu touchscreen, destinat publicului business, conform oficialilor companiei. Handsetul isi va face debutul in Europa si va folosi OS-ul Windows Mobile 6.1. In plus,...

Urmand modelul lui Tube de la Nokia, HP doreste sa lanseze propriul smartphone dotat cu touchscreen, destinat publicului business, conform oficialilor companiei. Handsetul isi va face debutul in Europa si va folosi OS-ul Windows Mobile 6.1.

In plus, smartphone-ul HP va permite trimiterea si primirea e-mail-urilor, accesarea webului si va face parte din seria de terminale iPaq. HP a inceput sa vanda terminale cu branding iPaq de cand a achizitionat producatorul de computere personale Compaq Computer Corp. in 2002. Terminalele rezultate au fost axate mai degraba pe business si au aparut rar in magazine.

Noul telefon va fi probabil lansat in Europa in urmatoarele 2 luni, urmand apoi debutul sau la nivel global. Purtatorul de cuvant al HP, Mike Hockey afirma ca modelul cel mai recent de terminal iPaq a fost lansat in iunie, astfel ca este momentul pentru un update. Hewlett-Packard se afla cu mult in urma companiilor de top ca Nokia sau RIM in ce priveste vanzarea de smartphone-uri conform IDC, care se ocupa cu studii de piata. HP detine sub 3.3% din cota de piata globala, dar brandul iPaq este extrem de puternic, oriunde in lume, in special in Eurpa.

via: WSJ

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×